Dato Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 16:00
Sted Bregninge kirke, Kirkebakken 2A, 5700 Svendborg
0 kr.
Filharmonisk Kor Aalborg

Søndag den 2. oktober kl. 16 gæster Filharmonisk Kor Aalborg Bregninge kirke.

Filharmonisk Kor Aalborg er et koncertkor med 50–60 korsangere. Korets væsentligste opgaver ligger i medvirken ved Aalborg Symfoniorkesters opførelser af kor- og orkesterværker med dirigenter fra ind- og udland. Tilknytningen til det professionelle orkester er ensbetydende med store krav til korets sangere. Derudover har Filharmonisk Kor Aalborg løbende koncerter i eget regi, typisk med mindre a capella-værker med videre.

Ved koncerten i Bregninge Kirke dirigeres koret af Matthias Geiger ved et blandet program med komponister som Dvořák: Messe i D-dur og J.S. Bach: Jesu, meine Freude.

Koret viser endvidere en helt anden side af deres repertoire med Tony Vejslev: Tre danske folkeviser samt Andersen og Dissing: Svantes lykkelige dag med videre.

Organist Søren Rasmussen medvirker på klaver og orgel.

Der er gratis adgang til koncerten.